Количка
0 продукта
 
 

Има ли безплатна доставка?

За поръчки над 50лв доставката е безплатна до офис на куриерска фирма  Еконт , а за поръчки над 100лв. доставката е безплатна  до домашният ви адрес(Тази оферта важи само ако стоките, които са поръчани не са на оферта, а са на реалната си цена).

Въведете код на ваучера-1111 за безплатна доставка. Ако забравите да го въведете - не се притеснявайте, ние ще махнем сумата от крайната цена на поръчката преди да я изпратим и вие няма да я заплатите.

Когато има разпродажба или друга промоция, доставката се заплаща от клиента без значение от сумата на поръчката.

Цената на доставката при подмяна(когато размерчето не е точно например) на дрешките са както следва: до домашен е 4.99лв, а до офис на куриер е 2.99лв. Когато връщате дреха-тя трябва да е необличана и да е с етикетчето си.

Ако желаете доставката да ви бъде изпратена с друг куриер посочете го в коментара при поръчката и ще заплатите доставката директно на куриера при получаване, а ние ще ви сложим наложен платеж само на поръчаните дрешки.

Офертата не важи, в съчетания с други наши оферти,промоции или бонуси(цените на доставките в сайта са наша оферта, така че в случая при друга промоция,доставката се заплаща от клиента директно на куриера)