Количка
0 продукта
 
 

Поръчки и доставки

 Има ли безплатна доставка? 

 

За поръчки над 50лв доставката е безплатна до офис на куриерската фирма SPEEDY или Еконт, а за поръчки над 100лв. доставката е безплатна  до домашния(служебния) ви адрес.

Въведете код на ваучера-1111 за безплатна доставка.  Ако не въведете кода за безплатна доставка, системата ще я начисли и ще трябва доставката да бъде заплатена от клиента. Ако имате проблеми с ваучера свържете се с нас преди да направите поръчката.

Когато има разпродажба или някаква промоция, доставката се заплаща от клиента без значение на сумата на поръчката,освен ако не е посочено обратното в промоцията.

А за всички от Търново, които искат доставката(безплатно) да е до магазин Приана на Поп Харитон 2, да изберат доставка до магазина.

Как мога да получа повече информация за продукт? В случай, че Ви е необходима някаква допълнителна информация за предлаганите продукти, можете да се свържете с нас и-мейл:sale@detskimagazin.priana.net или detskimag@yahoo.co.uk или нашия Skype ако сме на линия или на служебния ни телефон-0888113550.

Как да направя поръчка? След като изберете всички продукти, които желаете да закупите, натиснете бутон „Плащане” и следвайте стъпките до крайното потвърждаване на поръчката.

Какъв размер трябва да поръчам? При избиране на размер погледнета- Често Задавани Въпроси-там ще намерите подробно описани размерите.

Мога ли да откажа вече пусната поръчка? Да, възможно е да откажете своята поръчка, стига тя да не е била вече изпратена по куриер до посочения от Вас адрес. Моля използвайте нашата форма за връзка или се обадете по телефона, като съобщите и номера на поръчката.

Каква е цената на доставката? Цената за доставка до офис на SPEEDY или Еконт във всеки град на България е в размер на 1.99 лв ,а доставката до домашен адрес е 3.99лв.Това са нови цени на доставката и са валидни от 23.05.2013г. 

 Мога ли да сменя адреса на доставка след като поръчката ми вече е била пусната? Да, възможно е, стига тя да не е била вече изпратена по куриер до вече посочения от Вас адрес.

Какъв е срокът на доставка?  Срокът на доставка е до 2 работни дни.

Изключение правят някои от населените места, в които няма офиси на фирма SPEEDY или Еконт.

Поръчки, направени и потвърдени в неработни дни и/или празници, се изпращат в първия работен ден, като срокът за доставка е отново до три работни дни.

Мога ли да поръчам продукт, който вече не е наличен или от който няма желания от мен размер/номер в наличност? Продуктите предлагани от detskimagazinpriana.net не могат да бъдат поръчани след изчерпване на посочената наличност.

Мога ли да проследя поръчката си? Ако желаете да проследите движението на Вашата пратка, се свържете с нас и ние ще Ви предоставим номер на товарителница, с която пътува пратката.

Какво да правя, ако някой от артикулите ми липсва при доставката? В случай, че някои от поръчаните от Вас артикули не може да бъде доставен поради някаква причина, Вие ще бъдете изрично уведомени за това предварително. Ако все пак установите липса, се свържете незабавно с нас за да установим причината за проблема.

Какво да правя, ако без да искам съм поръчал грешен артикул? В случай, че поръчката не е била вече изпратена към Вас, не е проблем да се направи съответната корекция по нея.