Количка
0 продукта
 
 

Условия за ползване

 


Общи Правила и Условия за ползване на сайта Priana.net

Всички потребители на сайта Priana.net са длъжни да се запознаят с Общите Правила и Условия за ползване на сайта. Всеки, който използва този уеб сайт, се счита, че приема и е съгласен с тези условия. В случай, че не приемате тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които Priana.net предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина Priana.net. Тези условия обвързват всички потребители на сайта.

Правила за използване на сайта

Priana.net Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този уеб сайт само за лична употреба, с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена.

Задължения и отговорности на Priana.net

Priana.net се задължава:

1. Да обновява данните в сайта винаги и по всяко време.

2. Да предоставя коректна и точна информация на всички регистрирани в сайта клиенти.

3. Да проверява изнесените данните в сайта по отношение на коректност: цена, артикули, бройки, цветове и друга информация, свързана с предлаганите артикули.

4. Да следи за направени от клиенти поръчки и своевременно да ги потвърждава.

5. Да организира изпращането на вече поръчаните стоки в срок.

6. Да информира своевременно всички клиенти при възникване на промени по поръчки или артикули.

7. Да се увери, че изпратената стока отговаря изцяло на посочените в сайта данни, че няма видими дефекти и че отговаря напълно на поръчаното от клиента.

8. Да се увери, че изпратената поръчка е получена и приета от клиента.

Задължения и отговорности на потребителите на Priana.net

Всички потребители на Priana.net се задължават: 
1) При поръчка от сайта, да направят своята регистрация.

2) При регистрация да посочат пълни и коректни данни, включително мобилен телефон за връзка.

3) При поръчка, да се запознаят с Общите Правила и Условия за използване на сайта и да потвърдят съгласието си с тях.

4) При поръчване на артикули от сайта Priana.net да се уверят, че закупуват правилните артикули по отношение на размер, цвят и т.н., да са убедени, че желаят и имат възможността да закупят съответните артикули.


Ограничение на отговорността

Priana.net не носи никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо Priana.net за възможност да възникнат такива вреди.


Отказ от стоката, рекламации и уреждане на рекламации

Вие, като потребители, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, Priana.net няма да приема рекламации. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата,  Priana.net възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване протокол за увредена пратка.

Поръчки и Доставка

Преди пускането на поръчка през сайта Priana.net всеки клиент е длъжен да направи регистрация в сайта и да предостави коректна информация, както следва: име и фамилия, точен адрес и коректен мобилен телефон. След пускане на поръчка, Priana.net ще изпрати потвърждение на поръчката по и-мейл. Priana.net си запазва правото да откаже поръчка поради каквато и да е било причина. Ако поръчка бъде отказана, сътрудник на Priana.net е задължен да се свърже с клиента. Вече пусната поръчка може да бъде отказана, стига тя да не е била вече изпратена по куриер до посочения от клиента адрес. За изпращането на поръчката до адрес, клиентът ще бъде уведомен писмено по и-мейл. Промяна на вече посочен адрес за доставка е възможен, стига артикулите по поръчката да не са били вече изпратени. В противен случай всички загуби и забави са за сметка на клиента.  Priana.net работи с куриерска фирма Speedy  и предоставя на всеки от клиентите си възможността да отвори и види получените артикули преди заплащането им. Цената за доставка до всеки град на България е в размер на 4 лв и се добавя автоматично при пускането на Вашата поръчка. Тази сума клиентът заплаща заедно със сумата на продуктите като наложен платеж. Срокът на доставка е в рамките на 3 работни дни. Изключение правят единствено градовете, в които няма офиси на фирма Speedy. След изпращането на поръчка от страна на клиента, и-мейл с номер на товарителница на съответната пратка ще бъде изпратен до клиента.

Заплащане на поръчката

Всички поръчки, направени през сайта Priana.net се заплащат на куриерска фирма Speedy като наложен платеж, след одобрение на получената стока.

Цени

Цените на всички стоки са в български лева и включват ДДС. Никакви допълнителни такси над посочената цена за артикул не са дължими от клиента. Доставката на всички стоки е в размер на 4 лв. и се добавя към цената на поръчката, непосредствено преди нейнто потвърждение. Priana.net си запазва правото да прави корекции по цените, без предварително предизвестие и да прекратява посочени промоции по всяко време. Priana.net си запазва правото да добавя или изтрива по всяко време които и да е артикули, посочени в сайта. Priana.net е длъжен да се увери, че всички цени са посочени коректно. В случай, че има некоректно посочена цена в сайта, всички последствия от това са за сметка на Priana.net.

Друга информация

В случай, че имате някакви въпроси и запитвания относно Общите Правила и Условия или относно поръчки, пуснати чрез Priana.net, моля да се свържете с нас на и-мейл:sale@detskimagazin.priana.net или detskimag@yahoo.co.uk