Количка
0 продукта
 
 

ВИП клиент

Как се става ВИП клиент?

ВИП клиентите ползват 20% отстъпка всеки път когато поръчват(не и в съчетание с наши промоции и оферти) и безплатна доставка. Също така,  ще научават първи за нашите оферти и състезания.

Има два начина да станете наш ВИП клиент:

1. При първата си поръчка пишете в полето с коментари в самата поръчка-Лоялен Клиент. Ние ви изпращаме, след като получим вашата поръчка, номер на клиентската ви карта и точки,които имате. И с всяка поръчка трупате точки и проценти отстъпки. Като стигнете до 20% отстъпка, ставате наш ВИП клиент. Като наш ВИП клиент освен, че ползвате 20% отстъпка(не важи в съчетание с други промоции и оферти), вие ползвате и безплатна доставка.Подробности за точките може да научите в сектора-Отстъпки за Лоялните Клиенти.

2.При първата си поръчка, както при вариант 1, получавате номер на клиентска карта. Трупате точки с вашите поръчки, но и ни препоръчвате на ваши приятели. Вашите приятели правят също поръчка и в полето с коментари на самата поръчка, пишат вашето име. Тогава ние ви даваме 5% отстъпка, т.е. ако 4-ма от вашите приятели направят поръчки вие ставате наш ВИП клиент-ползвате 20% отстъпка и безплатна доставка.